VI Arruix & Vol - 3 juny 2017
  VI Cursa de Paramuntanya
     IX Arruix Santa Fe
    Us hi esperem!!!

 


 
Camí sobre la Borda
By Montse Pagès
Mini Arruix i fotos vàries
By Montse Pagès
Coll Marí
By Josep Roig
Arribada
By Anna

 
Arruix Petit
By Toni Espar
Vídeo Arruix Petit
By Jordi Espar
Vídeo Coll Marí
By Marc Espar
Corriol abans del Prat
By Carles Lalinde
Vídeo corriol
By Jordi Espar
Vídeo sortida
By Maite Argerich

S'HA TANCAT EL TERMINI D'INSCRIPCIONS PER INTERNET

Les últimes inscripcions només es podran fer el mateix dia de la cursa amb les condicions que a continuació és detallen:

Els preinscrits que hagin fet el pagament al compte corrent durant el divendres, caldrà que portin el comprovant de pagament per recollir el dorsal.

El nombre màxim de participants serà de 350.

(Els menors de 18 anys hauran de portar el justificant signat pel pare/mare/tutor/a)

Preu: 15 euros

Llistat inscrits

Benvinguda

L’ermita de Santa Fe, erigida sobre un penyal rocallós a 1210 metres d’altura, és un dels punts més emblemàtics d’Organyà, des d’on es pot gaudir d’una magnífica perspectiva, gairebé aèria, de tota la seva plana i els seus contorns (serres del Cadí, Boumort i Port del Comte, Valls de Cabó, Montanissell i Romanins, Congosts dels Tres Ponts i els Espluvins...). Així mateix, és un indret força representatiu de les vivències comunitàries dels veïns d’Organyà, que s’apleguen en un concorregut aplec que se celebra a la segona Pasqua. L’esglesiola, ampliada en diverses fases per acollir la casa de l’ermità, té uns orígens força antics que cal remuntar a l’edat mitjana. Esmentada per primera vegada l’any 1090, els paraments interns i la volta de canó de l’església de Santa Fe ens descobreixen la realitat amagada d’un petit temple d’estil romànic poc visible des de l’exterior.